Industrieel spuitwerk

Naast een uitgebreide service op het gebied van autoschadeherstel, biedt Autoschade Lokerse ook professioneel spuitwerk en industrieel spuitwerk. Dat kan in onze spuiterij of op locatie. In onze industriële spuiterij in Middelburg combineren we een vakkundige werkwijze met moderne technieken en speciale hoogwaardige lakken. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in het spuiten van industriële producten, machines en constructies. Dus of het nu gaat om het spuiten van een schip, vrachtwagen of machine, met ons spuitwerk garanderen we een hoogwaardig eindresultaat.

Ook spuiten we regelmatig meubels en keukens. Bekijk onze pagina over spuiten voor meer informatie en foto's van ons werk.

Body

Onze spuiterij voor industrieel spuitwerk

Autoschade Lokerse is specialist in het spuiten van industriële producten, machines en constructies. Dit spuitwerk voeren we uit in onze industriële spuiterij in Middelburg waar we uitgebreide mogelijkheden bieden om van uw product of object een mooi eindresultaat met een hoogwaardige kwaliteit te maken.

De specialist voor industrieel spuitwerk

Autoschade Lokerse heeft een uitgebreide ervaring met het spuiten van industriële producten en objecten. We weten dan ook precies welke behandelmethode voor een bepaalde ondergrond het beste resultaat geeft. Hout vraagt tenslotte om een andere behandeling dan metaal of kunststof. We geven elk object dan ook een behandeling op maat en garanderen een eindresultaat van topkwaliteit.

Zo zijn wij de specialist in industrieel spuitwerk voor onder andere de metaalindustrie, automotive, consumentenindustrie, vrachtwagenindustrie en interieurbouw.

Een maatwerkaanpak voor al uw spuitwerk

Bij Autoschade Lokerse bieden we u een klantgerichte en persoonlijke service waarin uw wensen en een uitstekende kwaliteit centraal staan. Het maakt dan ook niet uit of u bij ons komt voor spuitwerk voor een auto, meubel of machine, u krijgt altijd een maatwerkaanpak voor het beste resultaat.