Ondernemers

Autoschade

Autoschadeherstelbedrijf

Autoschade Lokerse is een autoschadeherstelbedrijf. Wij repareren personenauto's,
kleine bestelbussen, grote bestelbussen en campers. Hierbij zijn we bekend met alle
automerken en modellen en kunt u erop rekenen dat we deze vakkundig herstellen.
Wij van Lokerse regelen de complete schadeafwikkeling en daarnaast repareren wij voor
alle verzekeringsmaatschappijen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en daarom heeft u gedurende de reparatie altijd hetzelfde aanspreekpunt voor al uw vragen. Daarnaast zorgen we dat u ook tijdens de reparatie mobiel bent en regelen we vervangend vervoer. Heeft u bijvoorbeeld een kleine of grote bedrijfswagen? Neem dan als vervangend vervoer een soortgelijk model mee en zet uw werkzaamheden gewoon voort zoals u gewend bent. En dat terwijl wij uw bedrijfsauto repareren!

Specialist in autoschade

Autoschade Lokerse herstelt alle soorten autoschades, variërend van parkeerschade tot zware aanrijdschades. Zo zijn we u graag van dienst bij autoschade zoals:

  • Schade na aanrijding
  • Hagelschade
  • Stormschade
  • Vandalismeschade
  • Parkeerschade
  • Uitdeuken zonder spuiten

Wij herstellen alle soorten autoschade

Bij autoschadeherstel controleren we uw auto ook op foutmeldingen, herstellen we gedeukt of beschadigd plaatwerk, verzorgen we het spuitwerk en geven we nieuwe onderdelen een anti-roestbehandeling. Wij zijn daarnaast ook gecertificeerd aluminiumhersteller, maar zorgen ook voor kunststofreparatie. Hierbij gaan we niet alleen vakkundig te werk, maar zijn we ook vanaf het begin helder over de kosten. Zo maken we een begroting van alle herstelwerkzaamheden, zodat u direct weet op welke kosten u kunt rekenen. Zo bieden we u een persoonlijke service en zorgen we dat uw auto op de afgesproken tijd klaarstaat en er weer als nieuw uitziet. 

Autoschade-Lokerse-Contact

Wij van Autoschadeherstel Lokerse staan graag voor u klaar.
Daarom bieden wij een flexibele en klantgerichte service.
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? 

Neem contact op