Autoschade Herstel Lokerse is Renault Erkend Schadehersteller

Renault Erkend Schadeherstel zorgt ervoor dat u uw auto in dezelfde staat terugkrijgt als vóór de schade

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt uw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet uw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is uw auto bij Renault Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Renault-cursussen, waardoor ze als als eerste over de nieuwste reparatiemethoden beschikken. Ook zijn we erkend schadehersteller voor Dacia.

Originele Renault-onderdelen

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault-onderdelen. Uw Renault behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel.

Renault Merkgarantiebewijs

Na herstel van de schade ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Het geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar.

Renault Erkend Schadeherstel

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault
  • Vervangend vervoer van Renault
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault fabrieksgarantie blijft gehandhaafd*

Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie.