Professioneel spuitwerk voor particulieren & bedrijven

Autoschadebedrijf Lokerse professionele spuiterij

Naast een uitgebreide service op het gebied van autoschadeherstel, biedt Autoschade Lokerse ook professioneel spuitwerk.

Naast toepassingen voor particulieren bieden we ook professioneel spuitwerk voor bedrijven. In onze industriële spuiterij in Middelburg combineren we een vakkundige werkwijze met moderne technieken en speciale hoogwaardige lakken. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in het spuiten van industriële producten, machines en constructies. Dus of het nu gaat om het spuiten van een schip, vrachtwagen of machine, met ons spuitwerk garanderen we een hoogwaardig eindresultaat.

Daarnaast biedt Autoschade Lokerse een totaalservice voor spuitwerk van meubels. Zo kunt u bij ons terecht voor het overspuiten van meubels wegens beschadigingen, bijvoorbeeld krassen, maar ook als u uw meubilair een nieuwe uitstraling wilt geven. Het overspuiten van meubilair is een populaire en goedkope methode om meubels een opfrisbeurt te geven en biedt eindeloze mogelijkheden qua kleuren.

Spuitwerk bij autoschade

Uw auto laten overspuiten? Dat kan bij Autoschade Lokerse. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring met spuitwerk voor auto’s en leveren een eindresultaat dat gezien mag worden. Zo zijn we u graag van dienst bij het overspuiten van beschadigd lakwerk en andere soorten van autoschade. Hierbij zorgen we dat de nieuwe lak een mooi geheel vormt met de bestaande laag en dat de beschadiging compleet is verdwenen.

Laat uw auto overspuiten voor een ‘nieuwe’ look

We voorzien ook regelmatig auto’s met een verouderde uitstraling van een nieuwe laklaag. Zo kunnen wij uw auto ook spuiten als deze verkleurd is door zonlicht, er zichtbare krassen op zitten of u gewoon een compleet nieuwe kleur wilt. Hierbij bepalen we samen met u wat uw wensen zijn en voorzien we de auto van een nieuwe laklaag. Het resultaat? Een auto die er weer als nieuw uitziet!

Body

Uw meubels laten spuiten

Op onze vestiging in Middelburg beschikken we over een industriële spuiterij met zeer uitgebreide mogelijkheden. In deze spuiterij staat ons team van specialisten voor u klaar om uw meubels van een nieuwe laklaag te voorzien. Zo combineren we een uitgebreide ervaring met moderne apparatuur en zorgen we dat uw meubels er weer als nieuw uitzien. Ook kunnen we voor het spuitwerk bij u langskomen op locatie en de meubels ter plekke van een nieuwe kleur voorzien.

Schadeherstel aan uw meubels of een opfrisbeurt?

Autoschade Lokerse biedt een totaalservice voor spuitwerk van meubels. Zo kunt u bij ons terecht voor het overspuiten van meubels wegens beschadigingen, bijvoorbeeld krassen, maar ook als u meubilair een nieuwe uitstraling wil geven. Denk bijvoorbeeld aan keukens, binnendeuren of meubels. Het overspuiten van meubilair is een populaire en goedkope methode om meubels een opfrisbeurt te geven en biedt eindeloze mogelijkheden qua kleuren.

Uw specialist in spuitwerk van meubels en meer

Onze specialisten hebben ervaring met meubels van verschillende materialen en geven elk meubelstuk de behandeling die het beste resultaat geeft. Ook verzorgen we spuitwerk voor andere delen van het interieur, zoals keukens of deuren. Zo bieden we een echte totaalservice en spuiten we alles precies volgens uw wens. Een professionele werkwijze waarmee uw meubels er weer als nieuw uitzien!

Body

Onze spuiterij voor industrieel spuitwerk

Autoschade Lokerse is specialist in het spuiten van industriële producten, machines en constructies. Dit spuitwerk voeren we uit in onze industriële spuiterij in Middelburg waar we uitgebreide mogelijkheden bieden om van uw product of object een mooi eindresultaat met een hoogwaardige kwaliteit te maken.

De specialist voor industrieel spuitwerk

Autoschade Lokerse heeft een uitgebreide ervaring met het spuiten van industriële producten en objecten. We weten dan ook precies welke behandelmethode voor een bepaalde ondergrond het beste resultaat geeft. Hout vraagt tenslotte om een andere behandeling dan metaal of kunststof. We geven elk object dan ook een behandeling op maat en garanderen een eindresultaat van topkwaliteit.

Zo zijn wij de specialist in industrieel spuitwerk voor onder andere de metaalindustrie, automotive, consumentenindustrie, vrachtwagenindustrie en interieurbouw.

Een maatwerkaanpak voor al uw spuitwerk

Bij Autoschade Lokerse bieden we u een klantgerichte en persoonlijke service waarin uw wensen en een uitstekende kwaliteit centraal staan. Het maakt dan ook niet uit of u bij ons komt voor spuitwerk voor een auto, meubel of machine, u krijgt altijd een maatwerkaanpak voor het beste resultaat.

Autoschade-Lokerse-Contact

Wij van Autoschadeherstel Lokerse staan graag voor u klaar.
Daarom bieden wij een flexibele en klantgerichte service.
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? 

Neem contact op