Verzekering

Bij schade aan uw auto zorgt Autoschade Lokerse voor het contact met de verzekeringsmaatschappij en de administratieve afhandeling. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Wij repareren dus voor elke verzekeringsmaatschappij. Het enige wat u zelf moet doen is de auto langsbrengen en het schadeformulier invullen. Wij zorgen voor de complete schadeafhandeling. En wist u dat u bij ons bijna nooit een eigen risico heeft? Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Daarnaast krijg u altijd gratis vervangend vervoer. Zo maken we autoschadeherstel zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten. 

 

Hulp bij het invullen van het schadeformulier

Bij autoschade is het belangrijk dat u het schadeformulier goed invult. Onze schadespecialisten staan daarom voor u klaar om te helpen bij het invullen van het schadeformulier. Zo vergeet u niets en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan door een onvolledig ingevuld formulier. Persoonlijke behandeling staat bij ons voorop, daarom heeft u bij ons altijd hetzelfde aanspreekpunt. 

 

Contact met uw verzekering na autoschade

Weet u wat u moet doen bij een kras in uw lak, een barst in uw ruit of schade na een aanrijding? Wij wel! De specialisten van Autoschade Lokerse weten hier alles van en helpen u bij een snelle en correcte afhandeling van de autoschade. Ook onderhouden wij hierbij het contact met de verzekeraar die verantwoordelijk is voor het vergoeden van de schade.

Als autoschade-expert handelen we autoschade af voor alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen we dat dit snel en professioneel wordt geregeld. Vaak kunnen wij de betaling dan ook direct met de verzekeringsmaatschappij regelen door het ondertekenen van de akte van cessie en de reparatieopdracht. Dit heeft voor u als voordeel dat u het bedrag niet hoeft voor te schieten. Bij ons heeft u dan ook bijna nooit een eigen risico!

Vul het schadeformulier compleet in en zorg dat dit zowel door u als door de andere partij ondertekend is. 

Neem uw schadeformulier mee en breng uw auto naar ons autoschadebedrijf in Middelburg.
 

Wij maken vervolgens een afspraak met u voor het herstellen van de schade aan uw auto.
 

Body

Schade verhalen bij WA-schadegevallen

Als u alleen WA-verzekerd bent, kan het lastig zijn om de schade zelf te verhalen bij de tegenpartij. Autoschade Lokerse kan dit proces voor u uit handen nemen. Hiervoor werken wij samen met een partij die al veel ervaring heeft met dit soort zaken. Zij nemen het gehele administratieve proces uit handen en zorgen dat de geleden schade wordt verhaald. Zo heeft u hier geen omkijken naar en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

 

Autoschade-Lokerse-Contact

Wij van Autoschadeherstel Lokerse staan graag voor u klaar.
Daarom bieden wij een flexibele en klantgerichte service.
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? 

Neem contact op