Over ons

Dé specialist voor autoschadeherstel in Zeeland

Voor schadeherstel bent u bij Autoschadebedrijf Lokerse aan het juiste adres. We herstellen schade aan auto’s van alle voorkomende merken en zorgen dat uw auto er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook dat u weer veilig de weg op kunt. Bij ons autoschadebedrijf in Middelburg staat een team van experts zes dagen per week voor u klaar en bieden we een flexibele en persoonlijke service. Zo bieden we onder andere een haal- en brengservice, de mogelijkheid tot vervangend vervoer en uitgebreide services voor professioneel spuitwerk. Allemaal onderdeel van onze veelzijdige service als schadeherstelbedrijf.

Over ons

Autoschadeherstelbedrijf Lokerse is in 2015 opgezet door Kees en Henk Lokerse. Ze zijn inmiddels al een aardig begrip in de schadebranche. Kees heeft 10 jaar als autoschadehersteller gewerkt. Hij heeft daarna 10 jaar gewerkt als chef werkplaats, calculator en vestigingsmanager. Vanaf zijn 35e is hij eigen ondernemer in de autoschadewereld. Een echte ondernemer met kennis van het vak!

Henk is vanaf zijn 16e werkzaam in de schadebranche. Hij begon als autoschadehersteller. Daarna is hij ook doorgestroomd als calculator en chef werkplaats, maar is daarnaast altijd werkzaam gebleven in de werkplaats.

De vader van Kees heeft zelf altijd een garage gehad, dus het is veilig om te zeggen dat de passie voor auto's in de genen zit. Ondernemen zit in het bloed en dat is te merken aan de bedrijfsvoering. Wij zijn continu bezig met innoveren en aan het werk met de nieuwste reparatietechnieken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een klant niet teveel zorgen heeft. Dit doen wij door middel van een persoonlijke en klantgerichte benadering.

Autoschadeherstel Lokerse is een laagdrempelig familiebedrijf. Klanten komen bij ons op de eerste plaats. Persoonlijke behandeling voor onze klanten staat dan ook voorop. Wij staan 24/7 klaar en vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken. Daarom is er ook altijd een vast aanspreekpunt. Wij willen onze klanten tevreden houden en daarom leveren wij altijd hoge kwaliteit. 

 

Autoschade-Lokerse-Contact

Wij van Autoschadeherstel Lokerse staan graag voor u klaar.
Daarom bieden wij een flexibele en klantgerichte service.
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? 

Neem contact op