Autoschadeherstel in Zeeland

Autoschadebedrijf Lokerse Herstel

Autoschade Lokerse is een autoschadebedrijf in Middelburg en biedt een totaalservice bij autoschade aan uw personenauto of bedrijfswagen. Hierbij herstellen we autoschade vakkundig en zorgen we dat u weer veilig de weg op kunt. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.

Allround autoschadebedrijf

Autoschade Lokerse is een allround autoschadebedrijf. Zo werken we voor zowel particulieren, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen als fleetowners.
We bieden dan ook niet enkel autoschadeherstel voor personenauto’s en campers, maar ook voor lichte bedrijfswagens. Hierbij zijn we bekend met alle automerken
en modellen en kunt u erop rekenen dat we deze vakkundig herstellen. Daarnaast zorgen we dat u ook tijdens de reparatie mobiel bent en regelen we vervangend vervoer.

Specialist in autoschade

Autoschade Lokerse herstelt zeer uiteenlopende autoschades, variërend van parkeerschade tot zware aanrijdschades. Zo zijn we u graag van dienst bij autoschade zoals:

  • Schade na aanrijding
  • Hagelschade
  • Stormschade
  • Autoschade door vandalisme
Body

Wij herstellen alle soorten autoschade

Bij autoschadeherstel controleren we uw auto ook op foutmeldingen, herstellen we gedeukt of beschadigd plaatwerk, verzorgen we het spuitwerk en geven we nieuwe onderdelen een anti-roestbehandeling. Hierbij gaan we niet alleen vakkundig te werk, maar zijn we ook vanaf het begin helder over de kosten. We maken een begroting van alle herstelwerkzaamheden, zodat u direct weet op welke kosten u kunt rekenen. Zo bieden we u een persoonlijke service en zorgen we dat uw auto op de afgesproken tijd klaarstaat en er weer als nieuw uitziet. 

Autoschade-Lokerse-Contact

Wij van Autoschadeherstel Lokerse staan graag voor u klaar.
Daarom bieden wij een flexibele en klantgerichte service.
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? 

Neem contact op